hardware4_b480.jpg

Webmetselaars biedt u snelle SSD hosting op Linux Enterprise servers. Solid State Disks (SSD's) hebben tot 10 maal minder tijd nodig om opdrachten te verwerken dan gewone harddisks. Uw website zal sneller laden en uw database zal sneller reageren. De SSD-disks, geplaatst in hardware raid, zijn rechtstreeks met de server verbonden om de access-tijd te minimaliseren. De onderdelen van de servers zijn waar mogelijk dubbel uitgevoerd. We garanderen een uptime van 99,9%. U beschikt over PHP 5.2 - 5.6 en MySQL 5, met Ioncube loaders en Zend optimizer / Guardloader. Neemt u contact op voor de prijs, specifieke mogelijkheden en wensen.

Zeer geschikt voor Magento, Drupal en Typo3. Voor marketing per mail en voor groepswerk. Voor groepen tot ca. 100 personen levert en beheert Webmetselaars netwerken met servers, PC's, mobiele en WiFi-apparatuur met Windows, Linux of Apple. Webmetselaars is uw partner voor servers voor intranet en groupware.

Webmetselaars biedt u beveiligde en onbeperkte SMTP, POP3 en IMAP email accounts en verzorgt uw SSL-certificaten, onbeperkte domainaliassen en subdomeinen met eigen ftp-login en onbeperkte toegang, met wachtwoord beveiligde folders en (beveiligde) statistieken.

We onderhouden op contract uw applicaties of verzorgen uw Helpdesk. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.